CIAO Hack | Ciao Problem Login Solution

Posted by Admin | Monday, April 13, 2009 | | 27 comments »

Do you have account in Ciao?and you have problem can’t login to your account?
This Problem named "Ciao Problem Login Page" and now KOESnadi have solution about this Problem. KOESnadi named this solution "Ciao Problem Login Solution"
Here is a problem, after you go to Ciao site and login, you will displayed screen like this:

"Bad Request"
Your browser sent a request that this server could not understand

Don’t worry, if you follow this step, you can login to your CIAO account.
Follow this step carefully :

1. Open your browser (Use Mozilla firefox) and go to Google Translate .
2. Type the address ciao "www.ciao.com" in translate box.
3. Then translate the conversion to Indonesia-English.
4. Automatically google will translate and go directly to the Ciao site.
5. After Ciao site open, then click Login.
6. Dialog Box will be appear without “Bad Request error”
7. Fill with your Ciao Username and Password then Login.
8. Done.

I hope this article will be usefull. I suggest to you, to withdraw your earning to anticipate if this trick will banned by Ciao Hack…Happy Earning my friend…

(Special thanks to Fuad Malakian , who publish this articel before, I republish your articel with some modificatian.)

Related Posts by Categories


Widget by Hoctro | Jack Book

27 comments

  1. Anonymous // April 13, 2009 at 12:15 AM  

    Thank's for your info...very usefull for me

  2. dafa // April 13, 2009 at 12:50 AM  

    thanks atas infonya bro, udah berhasil login..!

  3. roomen // April 13, 2009 at 12:56 AM  

    wew,, mantabz niy infonya... makasih bro,,, berhasil login niy roomen

  4. pensiun kaya // April 13, 2009 at 1:17 AM  

    wah hebat benar tips nya..thanks bro

  5. abdillah // April 13, 2009 at 1:52 AM  

    nice trick, thanks for sharing :D

  6. chempluk // April 13, 2009 at 2:15 AM  

    great info,,thanks my friend

  7. Gamezined // April 13, 2009 at 5:10 AM  

    wow nice info, thx for that..

  8. de-er // April 13, 2009 at 5:54 AM  

    Terima kasih tipsnya..
    tapi tips ini sudah pernah dirilis oleh teman kita
    www.deniardians.blogspot.com
    bila memang mendapatkan info dari sana sebelumnya.. alangkah baiknya bila disertakan sumbernya.

    aku berhasil masuk ke sana, karena trik dari dia, dan itu terjadi sekitar tanggal 11 lalu.

    keep sharing to us.

  9. Admin // April 13, 2009 at 6:18 AM  

    wah kebetulan saya mendapat informasinya bukan dari sana mas, saya dapet dari temen ane..ntar aku link deh

  10. Edhie Baskoro Yudhoyono Muda Cerdas Jujur Peduli Rakyat // April 13, 2009 at 6:54 AM  

    katanya CIAO udah tutup ya....
    mkn karena itu member gak bisa login

    Edhie Baskoro Yudhoyono Muda Cerdas Jujur Peduli Rakyat

  11. Kang Artha // April 13, 2009 at 8:35 AM  

    Okay NICE TRICK, but ive different trick, i change My Proxy with GERMANY PROXY...it we will facing another problems if w always change our IP address

    cara yang menarik nih, tapi mungkin hal ini akan bermasalah lagi jika kita sering gonta ganti IP dan sering gonta ganti warnet, dan sering login logout yang akhirnya tulisannya bukan lagi "Bad Request"
    Your browser sent a request that this server could not understand


    yang muncul adalah kita tidak bisa memunculkan HALAMAN LOGIN, kalaupun bisa langsung disodori suatu halaman yang isinya hanya HOME dan CATEGORY..kalau gini gimana hayo?????

    kalau saya sih pakai proxy lain yang bukan indonesia buat login, setelah bisa login baru kita ganti ke normal setelah itu baru bisa...!!!

    tapi abis itu kalau pakai IP yang berbeda lagi...ya kayak gitu lagi...kalau diterus2sian,,tunggulah dimana dikau akan DISUSPEND..he..he

  12. Admin // April 13, 2009 at 8:44 AM  

    Ganti proxy memang salah satu alternative, aku juga nyoba pake cara itu,pake program autosurf. dan memang bisa. hemmm tapi mungkin cara-cara seperti ini tidak bertahan lama...jadi cepat-cepatlah melakukan payout

  13. Rinto // April 13, 2009 at 9:22 AM  

    apa pun usaha kita, cepat atau lambat pihak ciao pasti nemuin cara buat nge hack lg...

  14. de-er // April 13, 2009 at 6:28 PM  

    Ini pelajaran bagi kita semua. Jangan sampai Indonesia diblock lagi oleh tempat-tempat yang menghasilkan uang. Jadi tetap saling informasi dan mengingatkan.

    Oh ya.. terima kasih atas perhatiannya atas komenku kemaren. You are great man.. And nice review.. That was very helpful for me (kangen nih ngerate, hehehe... udah 3 hari ngak login, nunggu bayaran dulu. kalo udah cair, baru masuk lagi dengan cara itu, ambil aman dulu).

  15. Shidiq // April 13, 2009 at 8:20 PM  

    Pake aja opera turbo gak usah setting proxy sama pake google translate. Bisa login ke CIAO sudah terbukti kalo mau download di http://snapshot.opera.com/windows/o10turbo.en.exe

  16. jo // April 14, 2009 at 1:00 AM  

    Thanks so much! Such a waste been not doin reviews for a month already because of it. It worked finally! -- badugijau

  17. topan // April 14, 2009 at 2:19 PM  

    Akhirnya...
    Thanks for your tips, brother.

    ciao username :
    topan.web.id

  18. topan // April 15, 2009 at 6:39 PM  

    NAH AKHIRNYA CARA INI DI BLOKIR JUGA KAN.
    KEMARIN BERHASIL..
    TAPI HARI INI GAGAL TOTAL..
    :(

  19. Haady // April 15, 2009 at 8:48 PM  

    Udah nggak bisa, totally banned..

  20. KOESnadi // April 15, 2009 at 9:32 PM  

    Masih bisa mas...pake mozilla, jangan pake IE untuk menggunakan cara ini

  21. AngelOfRon // April 15, 2009 at 10:39 PM  

    Yes, it worked before but now it is not working anymore. I don't know why. I hope we can find ways to log in again.

  22. KOESnadi // April 18, 2009 at 4:58 AM  

    I think, this trick still work today..you must try again

  23. kishore // April 23, 2009 at 9:15 AM  

    today this trick is not working..

  24. GONDES // April 26, 2009 at 8:45 PM  

    thanks for sharing

  25. badugijau // May 12, 2009 at 3:00 AM  

    hi... i was hoping you have another idea on how to solve this problem i guess translate.google isn't working anymore pleaaaase help thanks!

  26. rhanu // June 10, 2009 at 8:41 AM  

    I have solution maybe friend still get problem on CIO, you can find it on
    http://realbusiness-online.com/tag/login-ciao-problem/

    simple solution you will get ...
    thanks for owner this blog ...., visit on my site .. it's pleasure for me ...
    thanks a lot

  27. Cara Cerdas Berinternet // July 2, 2009 at 11:38 PM  

    tapi sekarang CIAO udah tutup sob... :-(